[85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]
Kipróbáltam, és 4 nap után is porhanyós meg omlós maradt. Igaz fémdobozban tároltam, de azért nyitogattam rendesen :D
|
Na, ez a stangli így ahogy van jöhet :):):)
|
Én vagy bioboltban veszem, vagy aldiban. Ott van, ahol a diófélék, a mazsola, vagy az aszalt sárgabarack, stb. Egyébként nagyon finomak együtt, és nem is kell bele sok aszalt szilva, mert erős íze van.
|
Ilike, ez az aszalt szilvás-baconos jöhet! Ezt lekoppintom, bár nem tudom honnan szerzek momentán aszalt szilvát :(
|
Mi egyszer ettünk egy pudlinggal behabart meggylevest valahol, és órákig rohangáltunk utána fosni :D Szóval mi ezt így hanyagoljuk, a tejfölös habarásoktól nem lesz bajunk :)
|
Ilike, a meggylevest és nem liszttel, hanem helyette egy vaniliás pudlingporral habarom be. Kellemesebb az íze tőle! A többi kaján meg csak ámulok, hogy milyen ügyes vagy!!
|
A meggle olyan, mint a hulala, csak mas marka..
KERNI EN IS MUZLI SZELEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mert ez a medvetalp, és azt fel kell főzni :) De ezt nem sokáig főztem, csak 1-2 percig, a simát legalább 5-6 percig.
|
[85-66] [65-46] [45-26] [25-6] [5-1]
|