Nektarinos slt csirke rizzsel
Hozzvalk
-
rizs
-
fl-1 kg csirkemell
-
s, pici aszalt, ici-pici kockra vgott gymbr
-
libazsr vagy kacsazsr
-
1 kg nektarin (azrt sok, mert ez fog megfelelni a saltnak mell)
Elkszts
Egy jnai aljt kikenjk libazsrral/kacsazsrral. A csirkt kockra/cskokra/szeletekre vgjuk, majd beszzuk. Beletesszk a jnaiba, megszrjuk egy picike gymbrrel, majd a tetejre halmozzuk a megmosott, meghmozott nektarinokat, majd aluflit tesznk a jnai tetejre. Majd ha estre lesz, bevgjuk egy kicsit a htbe, ha ebdre, akkor meg elmelegtjk a stt, majd kzepes lngon hromnegyed rn t stjk flia alatt, majd zls szerint pirtjuk mg egy kicsit 10-20 percet flia nlkl. Ksz is :D Ha a rizst eltte megcsinltuk, akkor rdemes a tzhely tetejre tenni mg sl a csirke, mert ha elg ratyi a stnk, akkor simn tmelegszik a st tetejn is, mire ksz a csirke :D
|
|
|