Lecss marha
Hozzvalk
-
pici disznzsr
-
1 db nagy vrshagyma
-
kb fl kg marha, apr kockkra vgva
-
s, bors, des pirospaprika, csps pirospaprika
-
4-5 gerezd fokhagyma
-
2 db paradicsom
-
3 db srga hs paprika
Elkszts
A hagymt aprra vgjuk, majd megfuttatjuk egy kis disznzsron, majd rgtn meg is szzuk, nehogy odakapjon. Majd rtesszk a hst, megforgatjuk, majd szzuk, borsozzuk, paprikzzuk. Majd alntnk egy kis vizet, lefedjk s fzzk egy picit. Majd az egyik paprikt s egy kis paradicsomot nagyon aprra vgjuk, s hozztesszk. Ettl lesz neki egy kicsit srbb leve. Aztn fzzk ezt pr rn t, majd amikor mr majdnem puha, akkor hozztesszk a nagyobb darabra felvgott maradk paradicsomot s paprikkat. Ezekkel is fzzk mg egy kicsit, hogy megfonjadjanak a zldsgek. Majd amikor minden puha, fed nlkl, kzepes lngon zsrjra stjk, s kzben kevergetjk. Magyarul hagyjuk, hogy kicsit elfje a levt. Ksz is
|
|
|