Kaszinótojás sült hússal
Hozzávalók:
-
10 db tojás
-
3-4 evőkanál tejföl
-
0.5-1 evőkanál mustár
-
só, petrezselyem, pirospaprika
Elkészítés:
A tojásokat forrástól számított 20 percig megfőzzük vízben. Aztán lehűtjük, megpucoljuk, majd hosszában kettévágjuk őket. A sárgájukat egy kis edénybe kinyomkodjuk, majd hozzátesszük a többi hozzávalót is. Ne tegyünk bele mindent egyszerre, hanem apránként adjunk hozzá mindig mindenből, és kevergessük, kóstolgassuk. Mondhasssssuk :D
Amennyiben egy professzionálisabb külcsínra hajtunk, akkor ezt a krémes trutyit ilyen speckós, csini lukkal ellátott kis zacskóba tehetjük, és onnan nyomkodhatjuk vissza a tojásokba. Ha nem egy totál felszerelt tévében bemutatott konyhával áll dolgunk, akkor egy kiskanál segítségével tölthetjük be, és utána kétségbeesetten próbálhatjuk tökéletesíteni az amúgy elég undi kis töltelékünket.. Eredménytelenül. Mindegy, az íze finom :D
|
|
|