Marinrozott csirke
Hozzvalk
-
4 egsz csirkecomb, de mindegy mibl csinljuk
-
5 ek. ketchup
-
3 ek. majonz
-
2 gerezd fokhagyma, nagyon aprra vgva
-
rozmaring, kakukkf, majoranna, s, bors
-
olaj
Elkszts
Leszedek mindent a hsrl, amit nem akarok megenni. Majd egy tlkban kikeverem a kulimszt: ketchup, majonz, fokhagyma, fszerek. Majd ezzel bekenem a hst, s llni hagyom legalbb egy rra. Utna egy serpenybe vagy amibe belefr olajat teszek, s beleteszem a hst, s a tnyron maradt kulimszt is. Majd nha megforgatom, s fed alatt puhra stm. n azt hiszem tettem al egy kicsi vizet is. Szval nzzk, hogy mit csinl, nehogy odagjen, vagy ragadjon. s amikor tforgatom a hst, akkor mindig meglocsolgatom a sajt levvel. Hamar megvan, ha csirkbl csinljuk.
|
|
|