Kolbszos-lecss csirke
Hozzvalk
-
1 gerezd fokhagyma
-
2 db kisebb vrshagyma
-
1 db paradicsom
-
1 db paprika
-
10 cm kolbsz
-
8 szelet csirkemell, cskokra vgva
-
s, bors
Elkszts
A hagymkat C betkre vgjuk, taln julienre vagy mire. Ezt megfuttatjuk egy kis olajon, rgtn meg is szzuk, nehogy odakapjon. Majd rtesszk a hscskokat, s szzuk, borsozzuk. Aztn ha mr fehr az alja a hsnak, akkor megfordtjuk, majd ha mr a msik fele is fehr, akkor rtesszk a kolbszkarikkat, a paradicsomszeleteket, s a hosszksra vgott paprikt is. Majd lefedjk. Levet ereszt, szval nem kell alnteni semmit sem. Aztn ez gy elprolog magban, de mivel a csirke hamar megpuhul, ezrt max 20 perc elg neki. Idnknt nem rt sszekavarni az egszet, hogy minden z alaposan beleivdjon...vagy mi. Na, aztn ez kszen is van. Csak ne felejtsk el, hogy amikor mr rajt van a tet elkezdeni fzni mell a RIZST!!! n arra tettem egy kis petrezselymet, hogy ne legyen olyan fehr. De a kpen fehr.. Nem rtem..
|
|
|